Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Gregersen AS, som ble etablert i 1988, har sin opprinnelse i det gamle ingeniørfirmaet Thorolf Gregersen AS. Thorolf Gregersen AS introduserte tegnemaskinen i Norge i 1926 da den første Kuhlmann-maskinen ble levert til Myrens verksted - i dag står den i Gregersens lokaler på Furuset. 


Tidlig på 90-tallet begynte markedet for storformatskrivere å utvikle seg, og Gregersen AS utvidet sortimentet med termiske-, elektrostat- og blekkstråleplottere. Samarbeidet med Hewlett Packard tok for alvor av med introduksjonen av HP DesignJet 650C i 1993. Denne modellen revolusjonerte markedet for storformat print i farger. Ved lansering kostet den 1/5 av hva elektrostatprintere som billigste alternativ for tilsvarende kvalitet i farger kostet. DesignJet 650C satte en ny standard for driftssikkerhet, kvalitet og pris/ytelse, og ble den første storformatskriveren som ble valgt til ”årets HP-produkt”. 

 

Storformatprintere, skannere, programvare, lamineringsmaskiner, brettemaskiner o.l. står for ca. 50% av vår omsetning. Den andre halvparten er stort sett forbruksmateriell, som storformatblekk og storformatmedia, lamineringsfilm, montasjeplater o.l. Vi tester kontinuerlig nye medier fra en rekke produsenter over hele verden, for at du som kunde alltid skal kunne få de beste produktene til konkurransedyktige priser hos oss.

 

Dagens Gregersen

I dag er Gregersen as en landsdekkende leverandør av storformatutstyr, og er en av landets ledende leverandører innen storformat. Vi er 12 ansatte, og hadde i 2015 en omsetning på 50 millioner NOK. Våre skrivere benyttes av en rekke forskjellige bransjer som DAK/GIS, retail, grafisk industri, foto samt både innendørs og utendørs dekor. For å kunne gi alle våre kunder tilfredsstillende service, har vi tviholdt på lærdommen fra Thorolf Gregersen: nemlig å begrense produktutvalget for å ha en overlegen fokus og kompetanse på de produktene vi leverer. Det er derfor du kun finner produkter med relavans til storformat hos oss. 

 

Vi vet at rask levering er viktig for våre kunder, siden de fleste bruker vårt utstyr i en eller annen form for produksjon. Dette har vi tatt konsekvensen av, og har eget lager vegg i vegg med våre kontorer. Her har vi landets største lager av storformat  blekk og media, det at vi har full kontroll over eget lager i Norge er nok et av de aller største konkurransefortrinn vi har. Legger du til vår fleksibilitet som et resultat av en liten og smidig organisasjon, så er det utrolig hva vi kan få til når det gjelder haste-leveringer.

 

Dagens Gregersen-ansatte har alle lang fartstid i bransjen. De skoleres stadig slik at de alltid er oppdaterte på det siste innen teknologi og markedstrender. Vi har ikke sentralbord, vi garanterer likevel at den første som tar telefonen forstår hva du snakker om når du lurer på noe rundt storformat. I våre lokaler på Furuset har vi demorom både for DAK/GIS og grafisk/foto med en fyldig demopark av storformatskrivere, storformatskannere og annet etterbehandlingsutstyr, og du er når som helst hjertelig velkommen til en uforpliktende demonstrasjon og en hyggelig fagprat !