Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

HP har vært den ledende produsenten av storformatskrivere for DAK GIS i over 30 år. Helt siden den første HP Designjet-skriveren kom på markedet i 1994 har HP vært kjent for sin driftssikkerhet, gode strekkvalitet og smidige driverrutiner.

 

Slik er det fortsatt, men spekteret av skrivere man kan velge mellom innen teknisk sektor har vokst betraktelelig og er nå større enn noengang. Her finner du alt fra enkle skrivere, beregnet på hjemmekontor eller byggebrakker, via tunge produksjonsskrivere med flerrullmatere opp til multifunksjonsløsninger som dekker de fleste behov. Felles for alle maskinene er solid byggekvalitet og overlegen utskriftskvalitet - det er HP, tross alt.

 

Antalis Gregersen er landets ledende leverandør av HP storformat, og har betjent teknisk bransje helt siden tegnemaskinens tid. Vi har kunder over hele landet, som benytter våre HP-storformatskrivere, og vi er raskt på pletten med teknisk support og gode innspill når det trengs.

 

Les deg opp på våre hjemmesider, eller kontakt oss på telefon 23 17 52 00, eller firmapost@gregersen.no dersom du er nysgjerrig på hvordan vi og våre skrivere kan gjøre din hverdag enklere.

HP Designjet T-serien

Markedets klart mest populære serie med skrivere for teknisk sektor. Her finner du alt fra små maskiner tiltenkt hjemmekontor og byggebrakker, til skrivere beregnet på tunge produksjonsmiljlø. Les mer.

HP Designjet T-serie MFP

Multifunksjon er i skuddet som aldri før, og HP leder an med et svært bredt utvalg i alle prisklasser. Samtlige modeller er enkle i bruk, stabile og driftssikre - slik du forventer av en maskin fra HP. Les mer.

 

HP Designjet Z-serie

Spennende serie med skrivere, også for teknisk sektor: HP Designjet Z-serien har fokus på fargekvalitet, hastighet og har lysekte blekk.

 

Dette er perfekte maskiner for deg som, i tillegg til tegninger og kart, har utskrifter til dekor, presentasjoner m.m. Les mer.

 

HP PageWide XL

Superrask produksjonsmaskin, med hastigheter i farge som matcher sort/hvitt LED - til samme kostnad!

 

Denne serien med skrivere har vist seg svært populær i tunge brukermiljø, med stort volum av utskrifter. Svært enkel arbeidsflyt og høy driftssikkerhet. Les mer.