Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Sign & Print 2016 er over - vi takker alle som besøkte vår stand - det var hyggelig å hilse på dere alle! 

 

De store nyhetene i år var den nye HP Latex 500-serien, som først ble vist på Drupa i juni. HP Latex 500-serien er en evolusjon av en serie storformatskrivere som allerere er klar markedsleder innen storformat print for inne- og utendørs produksjon. I tillegg fant mange HP PageWide XL spesielt interessant: HP PageWide XL-printerserien gjør jobben for to printere i én enhet, og gir lysekte svart/hvitt- og fargeutskrifter i hastigheter opp til 60 prosent raskere enn den raskeste sort/hvit LED printer.
 
Skriverne i serien vil bidra til nye forretningsmuligheter for trykkerier, printshops og hustrykkerier og muliggjøre DAK/GIS-utskrifter i stort volum, og ikke minst trykksaker som f.eks. plakater i store serier.

 

Men det stoppet selvfølgelig ikke der. På vår 20 meter lange stand fikk du se HP Latex L310, Graphtec skjæreplotter, Rollover monteringsbord og vi demonstrerte også Arlon bilfolie med en av verdens beste wrappere på plass som fortalte deg hvordan Arlon kan hjelpe deg til å laminere dype kanaler perfekt.

 

Vi hadde to fartsfylte og spennende dager på Hellerudsletta, og det var fantastisk å se hvor mange som hadde tatt turen til årets messe!

 

Dersom du ønsker mer informasjon om produktene vi viste på messa, eller om du ønsker å booke tidspunkt for demo i våre lokaler på Furuset i Oslo, ringer du oss på 23 17 52 00, eller sender oss en epost på firmapost@gregersen.no.