Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

HP PageWide XL Roadshow 2018 - kommer til et sted nær deg!

 

Denne våren kommer vi til deg for å demonstrere markedets mest produktive storformat-fargeskriver. Vårt HP PageWide XL Roadshow starter i Oslo og Kongsberg i uke 16, før turen går videre til Møre-kysten.

 

Interessert i å delta? Ring oss på telefon 23 17 52 00, eller send epost til firmapost@gregersen.no

 

Hva er HP PageWide XL?

HP PageWide XL er en serie med storformat-skrivere og -multifunksjonsenheter som gir deg samme hastighet i farger, som LED gir deg i sort/hvitt - til samme utskriftskostnader.

 

HP PageWide XL benytter HP vannbasert blekk, med hurtig tørketid, topp strekkvalitet og briljante farger. Skriverne er perfekt for DAK/GIS-brukere med stort volum, men passer også for produksjon av plakater, roll-ups, gatebukker m.m. grunnet det enorme mediautvalget som finnes til denne typen blekk.

 

Les mer om HP PageWide på våre produktsider, eller se HPs suksesshistorier her.

 

Hvem er Antalis Gregersen?

Antalis Gregersen AS er landets ledende forhandler av HP storformat. Som eneste forhandler i landet med fokus på storformat er vi HP Gold Partner, og vi har enerett på å tilby HP PageWide i Norge. Vi dekker hele landet med både rekvisita og service.

 

Når er HP PageWide XL Roadshow hos meg? 

  • Uke 16 Oslo / Kongsberg
  • Uke 17 Møre

 

Hvordan blir opplegget?

Vi har en spesialombygget varebil, som har alt utstyr som behøves for å gi en fullverdig demonstrasjon av HP PageWide XL 5100 MFP. Vi avtaler tid med deg og kommer enten rett til din bedrift, eller til et egnet stoppested i nærområdet hvor vi kjører både personlige demonstrasjoner samt demo for grupper rett fra bilen. Det bli servert enkle forfriskninger hele dagen.

 

Koster det noe? 

Neida, dette er selvfølgelig helt gratis, og ikke minst uforpliktende.

 

Hvordan melder jeg interesse?

Vår hovedkontaktperson for HP PageWide Roadshow 2018 er Tom Jensen. Ta gjerne kontakt på telefon 23 17 52 00, eller send en en post til Tom med din kontaktinformasjon. Vi ønsker å være så fleksible som mulig både på tid og sted, og strekker oss så langt vi kan for at du skal få en god forståelse av HP PageWide XL mens vi er hos deg.

 

Last ned vår HP PageWide XL Roadashow 2018-brosjyre her - vi sees i april!