Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

HP Latex R-serie

Kan en helt ny type HP Latex-skrivere revolusjonere markedet?

 

Når HP nå introduserer den nye HP Latex R-serien bruker de uttrykket "The Next Frontier", noe som indikerer en forventning om at serien vil påvirke markedet i samme omfang som HP Latex 300- og 500-serien. Hvis så skjer, vil HP Latex R-serien virkelig være en revolusjon.

 

I dag har HP Latex 300- og Latex 500-skriverne en markedsandel på mellom 30 og 40% avhengig av region. Denne markedsandelen har HP oppnådd ved å fokusere på konstant videreutvikling av teknologien bak, noe som har drevet frem etterspørselen i markedet. 

Spørsmålet nå er om HP Latex R-serien kan revolusjonere et marked som i dag er preget av UV-skrivere?

 

 

For det er med Latex R-serien at HP nå trer inn i UV-hybrid/flatbed-markedet. HP Latex R-serien består av hhv. HP Latex R1000 Plus (utskriftsbredde 160 cm) og HP Latex R2000 Plus (utskriftsbredde 250 cm) som begge benytter fjerde generasjon HP Latex-blekk. Dette nyutviklede, vannbaserte latexblekket har en mengde egenskaper som gjør HP Latex til en reell konkurrent til UV-blekkteknologi. En av disse er en fantastisk hvitfarge som forblir hvit, i motsetning til en del UV-farger som har en tendens til å gulne over tid. HP Latex har i tillegg større fargerom enn UV-farger, og ikke minst; med HP Latex-blekk vil printmaterialets overflate fortsatt være synlig etter utskrift (et matt materiale forblir matt, og et glanset materiale forblir glanset). 

 

Også på teknologisiden introduserer HP Latex R-serien en rekke nye funksjoner i hybrid/flatbed-segmentet. Printeren er utstyrt med optisk kontroll av transportbåndet slik at printstriper/banding elimineres i utskrift. Det hvite fargesystemet sirkulerer helt ut til skrivehodene. Når hvitt ikke er i bruk, kan disse hodene tas ut av maskinen og plasseres i en innebygget, roterende holder som raskt tillater skifte tilbake til hvitt når behovet melder seg igjen. Du slipper å flushe ut det hvite blekket mens det ikke er i bruk - noe du sparer masse tid, og ikke minst kostnader på.

 

 

Produksjonstid er noe man alltid er opptatt av, men dette er selvsagt spesielt viktig i high-end-segmentet, som vi snakker om her. HP Latex R-serien med skrivere kommer derfor med en tre års servicekontrakt hvor skriverne overvåkes kontinuerlig, og potensielle feil kan oppdages og stoppes før de fører til avbrudd i produksjonen.

 

Men tilbake til spørsmålet om HP Latex R-serien er en revolusjon, så må svaret være: "ja, hvorfor ikke?" Tatt i betraktning alle nyvinningene serien introduserer og de åpenbare kundefordelene kan vi ikke annet enn å glede oss til å vise maskinene til det norske markedet!
 

 

De største forskjellen på UV- og Latex blekkteknologi er :

  1. Latex har ingen trekantvarsler i blekkspec. og er luktfri.
  2. Latexblekket føyer seg etter materialet og er naturtro.
  3. Plater kan brettes uten at det sprekker. Samme gjelder ved eventuel skjæring. Latex er veldig elastisk.
  4. Hvite blekket er knallhvit og forblir det, mens UV-Hvit gulner.
  5. Ingen waste av hvitt blekk når det ikke er i bruk. Hvite printhodet taes ut når det ikke er i bruk og settes i en Vender.
  6. Ingen vedlikeholdskrav. Vannbasert teknologi. Ingen problem med å ta ut strømmen i flere uker.
  7. Uovertruffen kvalitet.
  8. Det kan printes på mange flere kvaliteter enn UV. F.eks lyskassefilm og ubestrøkne tekstiler.

Vil du vite mer? Last ned brosjyre her eller kontakt Antslis kundesenter per epost, eller telefon 23 14 35 50